Apr 17, 2009, 8:42 AM

През прозореца се свива като 

  Poetry
437 0 2

През прозореца се свива като
Ново сътворение
Безплатен залез
Снимам го
И го пращам да се бори със проблемите ми
Защото сам не мога да се справя

А ти къде си
Помниш ли
И мъчно ли ти е

Аз тъжен съм понякога
Но се усмихвам
На даденото ми бъдеще
Защото...

През моя прозорец вали
Забравен порой от остарели думи
И непредсказуеми са утрешните дни
Но ще се оправя някак си ако се загубя

Защото имам тази мъничка надежда
Като фотография на пурпурно небе
Тя ме води
Аз я следвам
И ми е тъжно
Докато ми е добре

15.04.2009

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • изглежда точно така:
    http://presli.files.wordpress.com/2008/12/dscf0341.jpg
    (:
  • "И ми е тъжно
    Докато ми е добре" - На всички им е такова, но не смеят да си го признаят.
    Браво.
Random works
: ??:??