Mar 25, 2011, 11:27 AM

Презокеанско 

  Poetry » Other
408 0 1

Не ме е страх от вълните.

Не ме е страх да потъна.

Страх ме е от мечтите,

ще ме е страх да се върна.

 

Сега се боя да замина,

да изгубя брега от очи.

И за цяла, за цяла година

да ми липсвате до болка почти.

 

А после, щом дойде време

да се върна при вас посред лято,

очите ви ще спрат върху мене,

като на нещо познато,

 

но вече друго, непривично –

или така ще ми се струва.

Океанът прави всичко различно.

 

Все още не мога да плувам.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??