Oct 30, 2024, 5:54 AM

При теб 

  Poetry » Erotic
129 0 2

Ако пристигна някой ден при теб

и спра на прага на горещите ти устни,

такава буря ще се разрази, че

в усмивки болката ти ше превърна.

 

Ако полегна на самотното ти рамо,

светкавици и мълнии  ще срутят

натрупаната стогодишна самота

и тялото ти с топлина ще се изпълни.

 

Ръцете си по кожата ти, ако плъзна,

вселената ще се разклати от любов,

метеорити с грохот ще избухнат -

с хиляда волта телата ни ще заредят.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Здравей, Доче - ориснице !
  • "Ако пристигна някой ден при теб
    и спра на прага на горещите ти устни,
    такава буря ще се разрази, че
    в усмивки болката ти ше превърна."

    Буреносна фурия! Прегръдки!
Random works
: ??:??