Aug 29, 2013, 12:30 PM

Приглушено 

  Poetry » Landscape
760 0 6

Падат първите листа.

Улиците плачат.

С дъжд пристига есента,

вместо със свирачи.

Слънцето се натъжи

и да спре опита.

Към града се приближи -

кашкавал от пита.

Над воали от мъгла

вятърът наднича

и освирепял от глад

сенките облича.

Птиците със крясък глух

бягат по небето.

Лятото под дънер сух

приглушено свети.

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??