/на един непознат ангел/
В тъмната нощ
летеше кола,
Срещу нея летеше
една пеперуда.
Удар!!!
Пеперудата
дори не размаха
крила.
Но небесният
АНГЕЛ
отгоре
видя,
долетя
и в шепа взема
смъртно
ранената пеперуда
“Просто ЖИВЕЙ!
Да умираш бавно
е жалко и глупаво!!!”
Тя размаха крила...
Полетя!
/ беше духът на П.Неруда/
© Даша All rights reserved.