Унасям се в думи тъй красиви,
опитвайки да нарисувам любовта.
Търся приказки - вълшебни, дивни,
да опишат полета в мен сега.
Притаявам дъх и се потапям
в мисълта за чувствата във мен,
ала нещо все изпускам -
и то е погледът пленен!
Той казва всичко! И разказва!
За теб, за мен, за любовта...
За надеждата, която блика от нашите сърца...
Той е приказка необяснима;
изпълнена е само с доброта
и кара всички да сияят
като теб и мен сега...
© Милена All rights reserved.