6 февр. 2009 г., 22:22

Приказка за любовта 

  Поэзия
782 0 2

Унасям се в думи тъй красиви,

опитвайки да нарисувам любовта.

Търся приказки - вълшебни, дивни,

да опишат полета в мен сега.

Притаявам дъх и се потапям

в мисълта за чувствата във мен,

ала нещо все изпускам -

и то е погледът пленен!

Той казва всичко! И разказва!

За теб, за мен, за любовта...

За надеждата, която блика от нашите сърца...

Той е приказка необяснима;

изпълнена е само с доброта

и кара всички да сияят

като теб и мен сега...

 

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??