Feb 13, 2012, 10:12 PM

Приказка за любовта 

  Poetry » White poetry
714 0 2

Разкажи ми приказка. За любовта.

Нежна и красива. Истинска.

Говори ми тихо. С топли думи ме гали.

Да се чувствам малка и притихнала.

В погледа на твоите очи.

Ще обичам като в приказка.

Само ми повярвай...

Искаш го, нали?

В тази бяла, нежна приказка -

ще сме все така красиво влюбени.

Аз и ти...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??