Aug 30, 2015, 6:37 PM

Прикрита стихия 

  Poetry » Other
337 0 0

тя е тиха

послушна

добра дъщеря

никога не пречи

не задава въпроси

защо

как са се разделили

къде са се срещнали

любимка на всички

семейство

приятели

освен когато

повишава тон

казва истината

задава въпроси

показва чувствата си

тогава тя е непоправима

и неконтролируема

тогава тя е вихрушка от емоции

и точно когато тя е разбрала

коя иска да бъде

поредната природна стихия бива потушена

© Валентина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??