30.08.2015 г., 18:37 ч.

Прикрита стихия 

  Поезия » Друга
335 0 0

тя е тиха

послушна

добра дъщеря

никога не пречи

не задава въпроси

защо

как са се разделили

къде са се срещнали

любимка на всички

семейство

приятели

освен когато

повишава тон

казва истината

задава въпроси

показва чувствата си

тогава тя е непоправима

и неконтролируема

тогава тя е вихрушка от емоции

и точно когато тя е разбрала

коя иска да бъде

поредната природна стихия бива потушена

© Валентина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??