Aug 9, 2007, 9:25 AM

Приличам ли... 

  Poetry
498 0 5

Приличам ли ти на животно диво,

уплашено, подгонено в гората?

Отчаяно, остава полуживо,

когато му отнемеш свободата...

А ти ловец си властен, безпощаден -

на страстните гонения  отдаден.

Във егоизма - да ме притежаваш,

с един замах живота ми решаваш...

Но може да е друго – да летя

и пак да бъда твоя, но свободна!

Тогава ще ти бъда аз душа,

очи и глътка въздух първородна!

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??