Feb 17, 2010, 8:29 PM

Примерно 

  Poetry » White poetry
630 0 10

 

 

 

 

 

заради две преспи внимание

трябваше ли да съм истина

или да вярвам в неслучайности

на метър от реалността

нали нямаш

нито една шепа дъжд

за мен

тогава нека пием звезди

и след края на цирка

захарния памук

ще ни сближи

донякъде

а като ни омръзне лятото

ще се запознаем

без сезон

и без принципи

без ръце

ще усетим вълните

докато морето спи

заради две

неродени дихания

ще се стъмни

без дъжд

и не знам

ще останеш ли

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??