Mar 8, 2009, 1:53 PM

Примирена 

  Poetry
449 0 2

Докоснал нежна струна във душата ми,

оттегляш се - без думи, без тъга.

Не искаш, не разбираш и не питаш...

Това е нашата съдба!

 

Далеч оставаш. Може  би не съм аз -

твоята мечта!

Защо почувствах този звън тогава?

Внушения? Копнежи? Слабост на Жена?

 

Съзряла чувства там, където тях ги няма...

Не търся ничия вина - отказвам.

Отказвам Аз да бъда слаба!

© Нен Вен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??