Feb 6, 2010, 11:17 PM

Принц на мрака 

  Poetry » Love
605 0 4

Каза ми, че мразиш светлината,

че слънцето очите ти гори.

Каза ми, че търсиш свободата,

че си уморен от хорските лъжи.

 

Каза, че си принц на мрака,

че имаш ледено сърце.

Каза, че една жена те чака,

че искаш само нейните ръце.

 

Каза, че си истински щастлив,

че мъката любовна ти е чужда.

Каза, че животът ти е див,

че единствено от вяра имаш нужда.

 

Сега млъкни, стисни красивите си устни,

искам да ти кажа две слова:

Думите и мислите без теб са пусти,

искам аз да бъда твоята луна.

 

С матовата ласка на душата

да погаля твоето лице,

със силата велика на земята

да омагьосам твоето сърце!

© Даниела Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Май принцът на мрака все пак не е толкова мрачен!
  • с такива типове
    така се действа

    и го дърпаш за палтото и му викаш - стой тука бе, замечтан - философ- ревльо такъв


  • Браво Дани!
    "С матовата ласка на душата" - какво да кажа... усещам го много близко.
  • Чувството е незабравимо вълшебство от доброта!!!
Random works
: ??:??