Mar 21, 2015, 11:52 PM  

Природа 

  Poetry » Landscape
426 0 0

Природа!
              Из "Опити за импресии"
Всеки гледа
онази трагедия,

онази мистерия,

на природния оркестър,

а лъчите празнуваха весело,

скрити над мрачните облаци...

                   2014г.

© Дилян Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??