Dec 26, 2007, 1:46 PM

Пристигане у дома... 

  Poetry
1052 0 13
 

Къде си? Ела... Защо пак се криеш?

Във тъмния ъгъл тъй дълго стоя.

До мен застани, подари ми доверие -

ще ти покажа толкова много неща...

 

Ще тръгнем по тясна пътечка, измислена

от мъдър художник с красиви ръце,

след чайка ще тичаме лудо и искрено,

с надежда за древно, спокойно море.

 

А то ще ни чака изящно, замислено,

с тихи въздишки ще ни зове,

и ние щастливо ще слеем душите си,

над нас ще се смее безкрайно небе...

© Симеон Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??