26 дек. 2007 г., 13:46

Пристигане у дома... 

  Поэзия
1025 0 13
 

Къде си? Ела... Защо пак се криеш?

Във тъмния ъгъл тъй дълго стоя.

До мен застани, подари ми доверие -

ще ти покажа толкова много неща...

 

Ще тръгнем по тясна пътечка, измислена

от мъдър художник с красиви ръце,

след чайка ще тичаме лудо и искрено,

с надежда за древно, спокойно море.

 

А то ще ни чака изящно, замислено,

с тихи въздишки ще ни зове,

и ние щастливо ще слеем душите си,

над нас ще се смее безкрайно небе...

© Симеон Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??