Jul 5, 2012, 10:24 PM

Присъда за обичане 

  Poetry » Other
594 0 8

Разстреляй ме! И без това съм свикнала
(от болка вече няма накъде).
Не ме е страх, защото съм единствена,
прераждаме се... и се деля на две.

 

Убий ме! Даже два пъти, ако поискаш
(изобщо не ми пука от смъртта).
Пред мене тя изглежда твърде ниска,
косата ù... прилича на метла.

 

Отричай ме! Безповодно - по памет,
задраскай всички снимки и писма.
Аз пак ще дишам в тебе като навик,
очите ти... с очите си ще спра.

 

Избягай ме! На сто километра време,
смеси лицето си със чуждите лица.
Опитай всичко, за да бъдеш ти без мене,
и щом ти писне... прибери се у дома.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??