Nov 21, 2009, 12:01 AM  

Привличане 

  Poetry
742 0 7

Привличане

Нетърпеливо-пожелани срещи
Възбуждащо-очаквано – „Ела!”...
Проникващо-изпълващо усещане
...

Изгарящо-прилепнали тела...

Обхождащо-изследващите устни
докосващо-изследващи плътта
...

Това не е любов, а е изкуство -
друг свят, вселена,
красота...

Със жадни устни ще те опозная
и ще поемам твоя аромат...
Ще се отпусна в теб като омаян,
от твойта нежност
 станал по-богат...

 Ще укротя ръцете ти със длани
и на лицето си ще ги положа
,

за да почувстваш нежно близостта ни
с изгаряща като жарава кожа
...

И ще замреш - отпусната в ръцете ми,
докосваща
ме с устните си  нежно -

тъй, както съм притихнал във нозете ти...
За да потънем в тръпнеща безбрежност...

Ноември 2009

 

2009

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??