Nov 27, 2007, 1:54 PM

Привличаш ме 

  Poetry » Love
2245 0 11

 Различен си.

Не си като другите, нали?

Не нараняваш женските сърца

и не се влюбваш в тях веднага.

 

 

 

Труден си и лесен също.

Безличен ли си или не?

Подлудяваш ме напълно

и искам твоето сърце.

 

 

 

Привличаш ме. Това в странно.

Влюбих се в твоите очи.

Ела и прегърни ме страстно

и ще ти сбъдна всичките мечти.

 

 

 

Погледни ме, обикни ме

и мигът ще си е наш.

Докосни ме, помоли ме

и ще съм твоя всеки миг и час.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??