Jan 25, 2008, 5:56 AM

Приятел на дявола  

  Poetry » Other
961 0 2

Приятел на дявола


Късно в нощта седиш сама, безпомощна.
Сълзи на тъга извират от този малък пламък.
Тази гледка ме кара да се чувствам прекрасно,
но разтапя моето сърце от камък.

От всичко сиво, изпаднала в унес,
жената си ти с коса като кръв алена.
Обичам те мълчаливо, когато си тъжна нощес -
като полъх, нежно от мойта длан си галена.

Ти си под мой контрол, попаднала в плен,
всичко е един мрачен сън -
крещи толкова високо, колкото сърцето в мен.
Искам да те прегърна, за да не те пусна повече навън.

Искаш ли да спра болката ти?!
Направи още една стъпка към страстта.
Тъмнината се стапя, в сънните градини съмна...
напред, още съвсем малко, към пропастта бездънна!

© Няма Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мнооого ми хареса!Страхотна поанта!
  • с коса като кръв алена!!!
    .....

    Тъмнината се стапя, в сънните градини съмна...
    ...
    поезия,
    преди...пропастта!
Random works
: ??:??