Jun 29, 2017, 6:34 PM

Приятели 

  Poetry » Epigrams
736 0 0

Приятели едни са те,

който в болка и тъга не са до теб.

Заблудил си се, че винаги ще са до теб,

но в един момент ги няма.

Така разбираш ти, че истински приятели няма.

© Маги Станкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??