Sep 2, 2009, 10:26 PM

Приятелки 

  Poetry
626 0 2

Приятелки

Подай ръка, знаеш, аз здраво те държа.

Пожертвай очите си.

Докосни лицето ми.

Прекалено познато ти е, нали?

Знаеш да изтриеш

отминали сълзи.

Знаеш да лекуваш

неизлечими рани.

Знаеш всяка моя мисъл,

всяка моя дума.

Разбираш всяка моя усмивка

или умора.

Не мисли, че съм забравила

как да те успокоя или

да те развеселя.

Аз усещам тъгата ти,

радостта.

Виждам неизплакани сълзи

или чужди погледи.

Усещам желания и мечти.

Чувам неизречени думи.

Въпреки всяка обида,

продължаваме напред.

Ние просто сме приятелки.

Просто сродни души

или духовни сестри,

както искаш го наречи.

Душите ни се познават,

а сърцата ни се доближават.

Пазят тайните ни

ден след ден.

Просто приятелки.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??