Nov 14, 2008, 4:45 PM

Приятелски съвет 

  Poetry » Love
607 0 2

 Приятелски съвет

 Приятелко любима, защо плачеш сега?

 Пак си се влюбила в най-заблудения!

Той не те поглежда, нали?

А твоето сърце за него крещи...

Искаш съвет - не бих могла да ти дам,

не че не искам, но ако се провали?

Как ли ще те гледам в разплаканите ти очи?

И ще ти кажа: "Спокойно", като знам, че имам вина...

По-добре не ме разбирай защо го правя това,

но не искам после, когато те погледна, да ме попиташ:

"Как можа?!"

© Габриела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно е Габи!
  • Хареса ми!Напомни ми за моя приятелка,която беше до мен през най-ужасните ми дни и не знаеше какво да каже,но на рамото и можех да поплача винаги!!!Просто бъди до нея!
Random works
: ??:??