Приятелство не може да се купи…
Приятелство не може да се купи,
защото посадено е в сърцето.
Загубиш ли го… нещо в теб се чупи
и сякаш сгромолясва се небето.
За него няма мерна единица -
критериите му са несравними.
Не си играе с теб на криеница,
че чувствата са истински… не мними.
© Христо Запрянов All rights reserved.