Apr 29, 2016, 4:31 PM

Признание 

  Poetry » East forms
893 0 0

Пиша хайку за

всякакви зверове

недоубити

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1514 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??