Dec 19, 2018, 10:15 AM

Признание 

  Poetry » Love
618 3 3

Добър вечер! Как си, лястовице бяла,
в този още недописан ден?
Ти стоиш - изтръпнала и онемяла,
не очакваше да видиш мен.


Господи! Та ти си още същата,
както и в онези ненаситни дни,
в онзи танц с душата ти, насъщната,
който всички цветове взриви!


Няма ли да ме поканиш? Чакам вести.
Още ли си с твоето момче?
Аз се влюбвах - може би безсрамно често,
но така ми беше по-добре.


Тичах след принцеси минзухарени
и разбрах от срещите безброй,
че жените други са създадени
само, за да ме направят твой!

© Николай Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубава идея. Колко много черни лястовици трябват, заради едната бяла
  • ...
  • Много докосващ стих и изключително силен финал! Пропуснах да те поздравя с добре дошъл на дебютната ти "Книга", но сега приеми моите поздравления! Харесва ми стилът ти и ще те следя Успех!
Random works
: ??:??