May 6, 2009, 2:03 AM

Признавам си 

  Poetry » Love
859 0 16

Неизказани мисли... Целувки...

Колко властно притеглят ни думите.

А Душата крещи за милувка.

Нежност и Страст, и Безумие.

 

Като прозрение, гръм и мълнии!

Тайната е разкрита.

От емоции ням съм. Безмълвие...

Кажа ли "Да!", ще политна!

 

Няма Вечност... Прегърни ме!

Единствен ме наречи!

Сутрин ставай с моето име!

Вечер с него затваряй очи!

 

Приемам те, Вдъхновение.

Послушен съм в твойте ръце.

От Любовта само Любов е спасение!

Признавам си: Искам те!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??