Jan 24, 2008, 4:32 PM

Призрак на отминала любов 

  Poetry
623 0 3

   Призрак на отминала любов

 

Блясва пламък! Миг и после вечност...

Последен дъх и после само тъмнина...

Леден пламък на позната болест,

стара рана - белег на смъртта...

Безплътен призрак на отминала любов

докосва струна на забравен  живот!

В гърдите надига се отчаян зов...

Блясва острие... и после само тишина...

Полита откъснат лист на роза,

след миг килим от пламнали листа!

От мъртвите очи спуска се сълза,

леденият бисер на смъртта...

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??