Jul 29, 2022, 9:42 AM

Проблем 

  Poetry » Parody, Epigrams
242 0 2

                        Всички дечица са чайки бели.

Нямало душа - 

пошла е лъжа.

Не се ли разминаваме не с една

жива кукла, прохождаща едва?

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??