Jun 11, 2017, 8:45 PM

Пробуждане 

  Poetry
343 3 3

на попрището жизнено в средата

потънали в безвремието сиво

отдавна слепи бяхме за дъгата

мечтите си погребали грижливо

 

но ето ти копнежа ми разбуди

и багрите заляха пак света

дъха ти слънцето пробуди

и щастието приласка нощта

 

душите ни докоснаха зората

и тя дойде с бляскава дъга

а аз се реех нейде над водата

загубила в усмивката ти своята тъга

 

и спомних си онези всички думи

а мислех че отдавна са изтлели

любов и страст мечти и рими

с теб те днес пак са оживели

© Elder All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??