Feb 13, 2007, 3:02 PM

ПРОБЯГВАТ СПОМЕНИТЕ ПО ЗЕНИЦИТЕ... 

  Poetry
1007 0 30
    Пробягват спомените по зениците...


Отново спомени пробягват по зениците -
прегръдка, жест, целувката последна...
Отлитайте далеч - на юг със птиците,
признавам, ваша беше битката победна!

С кристалчета-сълзи очите ми надвихте,
с въздишка пареща разкъсахте душата...
Надеждата, кажете ми, къде я скрихте?
Прерових мислите, намерих самотата...

Далеч отлитайте, не спирайте по жиците!
Над мен небето облаци от дъжд ми носи...
Кръжащи спомени прелитат край зениците,
след себе си оставят толкова въпроси...


12.02.2007г.

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??