Sep 7, 2008, 8:41 PM

Продавачът на Мечти 

  Poetry » Love
1793 0 18

 

                                                                                              На В. с благодарност!

Исках да извикам "Спри",

но изрекох тихо  „Сбогом"!

Не гледай в моите очи -

в тях има само невъзможност...

Вчера ти ми подари

любов и много нежност...

Продавачо на Мечти,

не ме щади -

днес трябва пак да тръгнеш

по пътя си да продадеш

на другите Надежда!

Целувам те! Сега върви!

С усмивка те изпращам...

За мен недей се тревожи -

получих всичко... без да плащам!

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??