Mar 10, 2010, 1:20 PM

Пролетен ден 

  Poetry
1268 0 2

Пролетен ден

 

 

Майски хубав ден,

птички пеят в мен.

Любовта ме навести,

душата моя се свести.

И съм толкова щастлива,

искрено се чувствам жива.

Гледам с други поглед вече аз,

изпари се оня злобен мраз.

От сърцето мое разтопено,

всичко в мен е възродено.

Огледах се - душата моя, огледало

на всичко, що в мен се е събрало.

Разтворих обятия всичко да прегърна,

щастието в моята душа се върна.

Поех дълбоко въздух с боен вик:

- Обичам всичко живо в тоя миг!

 

© Светлана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нека пролетта никога не напуска сърцето ти! Продължавай да пишеш!
  • Браво,не е лошо,не се притеснявай да усложняваш изреченията!Продължавай все така...
Random works
: ??:??