Mar 12, 2016, 7:14 PM

Пролетен дъжд 

  Poetry » Love
254 0 1

Капе пролетният дъжд вън.

Реалност ли е туй, ил сън?
И ето - чувам го да спира,

но болката във мен напира.

 

Сълзи по моята любима

в душата ми ранима

има

и нямат сякаш край -

болка по изгубен рай.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Явно тази болка те прави поет! Но ти си силен и дързък поет, който от днес ще гледа напред!
Random works
: ??:??