Mar 22, 2012, 12:29 PM

Пролетен стриптийз 

  Poetry » Humour
1008 0 14

Какви случайности, какво ти време?

Вън пролетта не търси отговори.

В цъфтеж залудва с палавато стреме,

с  криле раздухва всичките умори.

И ей го на - пак луднал вятър

полите ми задигна изведнъж,

а аз с две длани как да скривам

бедра или  разголената гръд.

По дяволите, казвам, ала плахо

придърпвам я полата все надолу,

а тя напук ме прави  хахо,

аха... да литне по-нагоре...

От смут да я прибирам блузката,

припряна, копчето съм скъсала.

Ех, ветре, луд си ти, но аз горката

изкачвам полугола стъпалата...

 

 

 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??