May 12, 2015, 2:04 PM

Пролетна бележка на хладилника 

  Poetry » Erotic
680 0 0

 

Пролетна бележка на хладилника

 

На пръст навиваш
весела къдрица.
Захапала си долната
си устна.

А аз голямата целувам,
сред другите ти къдри
пих водица.

 

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??