12.05.2015 г., 14:04 ч.

Пролетна бележка на хладилника 

  Поезия » Еротична
669 0 0

 

Пролетна бележка на хладилника

 

На пръст навиваш
весела къдрица.
Захапала си долната
си устна.

А аз голямата целувам,
сред другите ти къдри
пих водица.

 

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??