ПРОЛЕТНА МАГИЯ
Навсякъде свещички бели - кокичета нацъфтели,
врабчета от съмване се гонят по още голите клони,
а чичо Пей и той от отзарана песента си подхвана!
Бърза пролетта - на планината съдира юргана,
час по час го топи. Старият свят -
с нова надежда, за нова любов възкреси!
10.2.2024
© П Антонова All rights reserved.
Аз си храня врабчетата и чичо Пей с катеричката на аватара ми на перваза. стига утринта да е ясна и изгрява слънце, обсипват клоните дребосъците с жълтите коремчета с черна ивица и сивушковците.