Feb 20, 2016, 10:31 PM

Пролетни цветя 

  Poetry » Love
370 0 0

В пролетни цветя

замечтано ще диря любовта.

Нея душа не найде -

да те видя - хайде!

 

И във нежен сън -

блян за роза бяла,

когато пролетта ще е навън -

душа не ще те е видяла...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??