Feb 14, 2006, 9:32 PM

ПРОМОЦИЯ 

  Poetry
900 0 16
От напразни надежди
и  думи неказани,
от премълчаните истини
и  обидите казани.
От болка безбрежна,
и сълзи насъбрани,
От любов безнадеждна
и мечти пропиляни.
От стремежи несбъднати
дълбоко в мен заровени,
от копнежи стаени
и усмивки престорени
се препълни душата ми...
Колко много емоции
насъбрала е в себе си?!
Днес ви правя промоция
-Моля,хора, купете си!

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??