Mar 19, 2008, 7:26 AM

Промяна 

  Poetry » Other
472 0 0
 

ПРОМЯНА

 

Един слънчев лъч ме събуди случайно

и прекъсна щастливия сън.

Как до мене достигна, не зная?

Аз съм вътре, а той е отвън.

 

Като нож във сърцето се вряза

и прогони от там любовта.

Някак странен и много различен

се приготвих да срещна деня.

 

Не познавах другарите стари.

Мразех всички красиви неща.

Страшно нервен и някак си хладен,

търсех само една самота.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??