Mar 15, 2009, 1:03 PM

Промяната 

  Poetry » Love
647 0 0

Преминавам през вятъра на промяната,

мечтая да се върна там, където сбърках,

по улиците, където срещнахме се аз и ти

и заедно запяхме тази песен,

върни ме в спомените ми тъй стари,

изпълнени със смях и веселба,

болка и тъга,

нека отново мина покрай местата ми познати

и си спомня за случките хвъркати.

Времето лети и аз знам, че споменът за теб пак ще гори.

 

© Ива Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??