Aug 15, 2015, 7:58 PM  

Пропадане 

  Poetry » Other
743 0 3

Сама съм във нощта

и мислите си чувам.

Напира в мен скръбта

и бури във главата ми бушуват.

 

Не виждам светлина в тунела.

Пътуват мислите ми сляпо.

Разкъсва се душата ми като дантела.

Животът ми превърна се във блато.

 

И падам, лазя, но не се предавам.

Oбичам, мразя, но не се оставям

на Демона в ръцете.

Надежда винаги оставям

за слънчевия лъч в небето.

 

Изплуват мислите ми над мъглата.

Политат пак към небесата.

И цветни краски във душата

ме извисяват в синевата.

 

АЗ силна съм!

Не се предавам лесно.

Жената-Воин съм!

В борба съм вечно!

 

Щом Ангелът и Демонът се сблъскат

искри прехвърчат и се пръскат.

Кръстосват - ангелски криле 

със дяволски тризъбец.

 

И в тази битка оцелях.

Разпъната на кръста бях.

Изплувах, дращих с нокти

и с любовта в живота

НАДДЕЛЯХ !

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Ви По някога се чувстваме смазани и безсилни,но в момента,в който си кажа-ставаш и продължаваш,тръгвам пак напред и нагоре....Всеки има спадове и сривове в живота си и честно казано най-много от това боли и се усеща,когато е свързано с душата и състоянието и
  • Харесах и аз
  • Много оптимистично. Дано наистина да си вярваш. Иначе е хубаво произведението.
Random works
: ??:??