Jul 26, 2019, 2:27 AM

Пропаст 

  Poetry » Love
377 0 0

Пропаст, 

зееща в мен. 

Пясък, 

и сън несънуван. 

Облаци, 

Вдигам ръце. 

Моля те. 

Ти се преструваш. 

Грях. 

И затварям очи. 

Мисля. 

А тебе те няма.

Тук си, 

но гледаш през мен. 

Какво съм

-капка в морето обвита в забрава?

© Нели Р All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??