Jan 5, 2014, 7:32 PM

Прости ми 

  Poetry » Other
960 0 5


 

 

Продадох душата си, мамо,
живота - и него си дадох, 
с дявола сделката сключих,
взе ми и пустата младост.
За прошка те моля, прости ми, 
не слушах аз твойте съвети,
сърцето сглупи, разбери ме, 
прие тез Сатанински рушвети. 
Под венчилото с него преминах 
и от чашата с вино отпих,
от отровата сладка погинах,
ах, мамо, прости ми, прости! 
 

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??