Nov 13, 2013, 9:46 PM

Прости ми ! 

  Poetry » Other
549 1 1

За всичкото, което не успях
от себе си за тебе да отнема,
сега изплащам своят грях,
и моля те, прости ми ти навреме!

Прости ми, че не бях готов,
да те разбирам щом ти беше нужно,

да бъда близо аз след твоя зов

и двама ни делеше нещо чуждо!

Прости ми, за пролятите сълзи,
за тез от болка и за тез от радост,
сега ти тук си, но пак на мен тежи
за твойта пропиляна младост!

Дали и занапред ще мога да ти дам

това, което искаш да получиш,
ще бъда честен, аз дори не знам,
но прошката ти днес ще ме научи!

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??