Вятърът вее есенни листа,
настана есен и в моята душа,
едно приятелство искрено и чисто,
на изпитание е поставено сега
Тежки думи изречени от мен,
нараниха те страшно много, мила
и парят ме безпощадно нощ и ден,
прости ми или забрави ме
"Прости ми" - какво повече да кажа
за тебе ясен съм като на длан,
и за едно "Прощавам" ти да кажеш,
готов съм всичко аз да дам
06.10.2003г.
© Деян Антонов All rights reserved.