16.01.2020 г., 7:46 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
406 0 0

Вятърът вее есенни листа,

настана есен и в моята душа,

едно приятелство искрено и чисто,

на изпитание е поставено сега

 

Тежки думи изречени от мен,

нараниха те страшно много, мила

и парят ме безпощадно нощ и ден,

прости ми или забрави ме

 

"Прости ми" - какво повече да кажа

за тебе ясен съм като на длан,

и за едно "Прощавам" ти да кажеш,

готов съм всичко аз да дам

 

06.10.2003г.

© Деян Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??