Feb 12, 2008, 12:48 PM

Прости ми 

  Poetry » Love
756 1 16

Прости, но вече те обикнах

и подарих ти се в кутийка.

Прости, душата си продадох -

твоята ще е щастливка.

 

 

Прости, без теб душата ми

е крехка пред неволите.

Прости, но и сърцето ми

издъхващо кърви и моли те.

 

 

Прости и за крилата ми,

от пеперудите откраднати.

Прости, умря сълзата ми

в пулсовете ми отслабнали.

 

 

Прости! Прости ми, моля те,

грешна съм във твоите очи.

Прости, до вчера борих се,

от днес - светът ще ни дели.

 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??